fullscreen
  fullscreen
  fullscreen
  fullscreen
  Nano Lash Senyor - Cabell-cola Hidratant, MilyanLashes Milyanlashes - 1
  Nano Lash Senyor - Cabell-cola Hidratant, MilyanLashes Milyanlashes - 2
  Nano Lash Senyor - Cabell-cola Hidratant, MilyanLashes Milyanlashes - 3
  Nano Lash Senyor - Cabell-cola Hidratant, MilyanLashes Milyanlashes - 4

  Nano Lash Senyor - Cabell-cola Hidratant, el nostre Nano seca ràpidament i de manera eficient per a l'adhesiu aplicat a les extensions de pestanyes producció de les millors boira de la ultra-fines partícules de l'aigua durant 30 segons.

  NANOML01
  Milyanlashes
  28,84 €
  Sens Impost
  Quantitat

  Casa Accessoris

  Nano Lash Senyor - Cabell-cola Hidratant, el nostre Nano seca ràpidament i de manera eficient per a l'adhesiu aplicat a les extensions de pestanyes producció de les millors boira de la ultra-fines partícules de l'aigua durant 30 segons, fins i tot redueix de manera considerable possible enrogiment en els ulls del client a causa de l'obertura de l'ull i de l'entrada de vapors.

  Tradicional humidification només queda en la superfície, però la nano-molècules d'aigua es poden filtrar directament en l'epidermis resultant saludable per a la nostra pell. Ens portarà a aconseguir una perfecta atenció a cada mil·límetre de la pell.

  Només haureu d'omplir el petit dipòsit d'aigua destil·lada o de la feble mineralització, fes lliscar el botó per prémer cap avall, premeu 20 cm, aproximadament, des de la cara, i durant els 30 segons que estrenarà una suau boirina, ionized, podeu utilitzar-lo tant amb els ulls oberts i tancats.

  És recarregable per USB, podeu carregar-lo en qualsevol USB font, com PC, portàtil, powerbank o fins i tot carregador de mòbils.

  Inclou ampolla per omplir i cable de càrrega.

  NANOML01