Serveis financers de Pagar+Tarda

Pagar+més Endavant, és un sistema de finançament és tan ràpid i fàcil com comprar amb una targeta bancària. Podeu triar fins a un màxim de 12 quotes, el nombre de mensualitats en la que desitgeu per a finançar la seva compra.


El reclutament és completament en línia, sense necessitat d'arxiu de qualsevol tipus de document o documents addicionals. Només has d'omplir un formulari amb les teves dades, avaluar la seva aplicació en el moment i la resposta és immediata. Oh, no esperi més!

Avantatges de Pagar+Tarda:

  • Contractació completament en línia, sense tràmits, i instantània.
  • Possibilitat d'anticipar el pagament d'unes quotes mensuals. Per davant de l'import total de la compra es baixa automàticament, l'interès a pagar.
  • Àrea d'usuari per controlar l'evolució de les seves quotes i anticipar el pagament de quotes, si ho desitja.
  • Aplicació ràpida a 2 simples passos.

Com el procés de sol·licitud de les obres?

El procés de contractació és molt ràpid. Un cop heu escollit l'opció de Pagar+Tarda com a mètode de pagament per la compra mínima de 100€ amb un quadrat màxim de 12 quotes, només has de seguir aquests dos passos:

1.-Trieu les seves quotes: per ús de Pagament+Finals de la inscripció no és necessària en qualsevol lloc. Només cal triar el nombre de quotes, fins a un màxim de 12, (fent clic sobre els botons amb el símbol "més" i "menys") i es calcularà la quota mensual automàticament.

2.-Introduïu les vostres dades de caràcter personal: cal omplir un petit formulari amb les teves dades personals. Però no et preocupis, és massa curt! En qüestió de segons vostè sabrà si el seu finançament ha estat acceptada.

3.-En el cas que el finançament s'hagi aprovat, haureu d'introduir les dades de la teva targeta i la primera quota es cobrarà automàticament

4.-Rebràs un e-mail de manera que disposeu d'un resum de la quantitat de cada un dels pagaments mensuals. A més a més, en aquest e-mail facilitarem l' accés al seu panell de gestió on es pot consultar tota la informació relativa al seu finançament, així com avançar els pagaments mensuals o fins i tot tota la seva compra.

Com puc pagar la matrícula?

Després de pagar el primer termini al final del procés d'aplicació, la resta de quotes es cobraran, mes a mes, la targeta automàticament. Tingueu en compte que les quotes mensuals fixes i iguals entre si sense càrrecs addicionals.
Per afegir la pau de la ment, abans de cada càrrec, el Pagament d'+Tarda es notificarà a la direcció per correu electrònic. També podeu veure aquesta informació a la teva zona d'usuari.