MILYANLASHES EUROPA SL

CIF: B93663433

C/ Pintor Cipriano Maldonado 19, local D, Codi Postal 29740, Torre del mar / Velez-Málaga, Màlaga, Espanya

Correu electrònic de contacte: tienda@milyanlashesonline.es

Telèfon de contacte: 952 003 192 - 674 537 012

VENDA EXCLUSIVA A PROFESSIONALS


Ordre:

T'oferim 3 maneres de fer una comanda:

Online a la nostra Botiga Online: www.milyanlashesonline.es
Per correu electrònic a: tienda@milyanlashesonline.es
Per telèfon a: (+34) 952.003.192
Sempre que ho desitgi, pot sol·licitar informació de qualsevol tipus per correu electrònic a: emmagatzemar
milyanlashesonline.es

 FORMES DE PAGAMENT:

T'oferim 6 formes de pagament

- Pagament segur amb compte de PayPal

L'Usuari ha de tenir o crear un compte en aquesta plataforma i ha d'assignar una targeta de crèdit o dèbit al seu compte de PayPal. PayPal transferirà l'import a MILYANLASHES EUROPE sense revelar la informació de les dades bancàries de l'Usuari.

- Pagament segur amb targeta VISA, MASTERCARD, MAESTRO i AMERICAN EXPRESS per passarel·la del Banc "Banc Sabadell"

Aquesta forma de pagament és immediata, còmoda i segura. Al final de la seva comanda, podrà fer el pagament a través de la passarel·la de pagament amb "3D segur" del banc Sabadell, MILYANLASHES EUROPE no rebrà aquestes dades i no tindrà accés a ells.

- Pagament amb BIZUM:

Amb Bizum podràs fer les teves compres online a la nostra botiga d'una manera més fàcil, còmoda, segura i gratuïta. Només hauràs de triar "Paga amb BIZUM" a la pantalla de la forma de pagament, introduir el teu número de telèfon i clau bizum i validar la transacció amb el codi que el teu banc t'envia al teu mòbil, els diners es transferiran de manera segura des del teu compte bancari i la teva compra es validarà.

Important: Per a aquesta forma de pagament has de tenir el teu compte activat amb el teu banc, vés a l'app del teu banc a l'apartat Bizum. Dins de la configuració o configuració trobareu la vostra clau Bizum, o teniu la possibilitat de crear-la. Més informació a https://bizum.es/

- Transferència bancària:

Si seleccioneu aquesta forma de pagament, es mostrarà el número de compte on heu de fer la transferència o l'ingrés. La mercaderies s'enviarà al client un cop feta i confirmada la transferència

- Efectiu en el lliurament:

(Vàlid només a Espanya) Forma de pagament disponible en comandes amb quantitats inferiors a 300 euros. Els costos de gestió d'aquesta forma de pagament seran a càrrec del client. L'import estipulat per l'empresa de transport és del 3% del valor de la compra, amb un mínim de 2,50 euros).

- Pagament finançat amb "Pagantis":

Paga+Tarde és una entitat financera fundada el 2011, regulada pel Banc d'Espanya. És un sistema de finançament tan ràpid i senzill com comprar amb targeta bancària.

La contractació és totalment en línia, sense necessitat de presentar cap document o paperassa addicional. Finançament fins a 12 mesos. Només has d'emplenar un formulari amb les teves dades i esperar que avaluem la teva sol·licitud.

Més INFORMACIÓ FEU CLIC AQUÍ

 Preus:

Els preus de venda indicats al Portal es mostren en euros. Els preus dels nostres productes es mostren amb el 21% d'IVA corresponent aplicat, es poden veure els impostos totals inclosos en el carret de la compra. Els preus de Canàries, Ceuta i Melilla, exempts d'impostos, apareixeran amb el preu lliure d'impostos en el moment d'indicar l'adreça de lliurament a la casella de pagament o en registrar-se a la botiga online com a client d'aquestes ciutats.

MILYANLASHES EUROPE no es fa responsable davant d'un possible error o inexactitud en el sistema de conversió utilitzat, ni de cap diferència que pugui intervenir entre l'import total estimat de la seva comanda en la moneda del país d'expedició i l'import de facturació en euros.

MILYANLASHES (A PROP DE MILYANLASHES)  EUROPA es reserva el dret de modificar els preus dels seus productes sempre que ho consideri necessari. No obstant això, ens comprometem a aplicar les tarifes vigents indicades al Portal en el moment de realitzar la seva comanda.

DESPESES D'ENVIAMENT:

Península: El cost d'enviament dins de la península a través de, NACEX 19:00H és de 4,05 +IVA (4,90o), o NACEX 12:00H és de 6,53 +IVA (7,90o).

Amb compres superiors a 50 euros (IVA inclòs) l'enviament té un cost de MILYANLASHES EUROPE sempre amb el mètode d'enviament NACEX 19:00H.

Illes Balears : Enviamentper MRW, El cost d'enviament és d'11,48 +IVA (13,90 euros). Amb compres superiors a 150 euros (IVA inclòs) l'enviament té un cost de MILYANLASHES EUROPE

Canàries, Ceuta i Melilla*: Enviat a través de MRW, el cost d'enviament és de 30o (DUA inclòs). Amb compres superiors a 200 euros l'enviament té el cost de MILYANLASHES EUROPE

*Tingueu en compte i accepteu que per als enviaments a Canàries, Ceuta i Melilla, el servei de paqueteria us pot cobrar una certa quantitat addicional per despeses de despatx duaneres. El destinatari dels enviaments realitzats ha de cobrir les despeses de gestió duanera i/o qualsevol altre impost d'importació que es pugui cobrar. Aquests suplements no s'apliquen a l'enviament gratuït.

Enviaments internacionals: Enviem a Portugal, Alemanya, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Croàcia, Dinamarca (sense incloure Groenlàndia), Eslovàquia, Eslovènia, Estònia, Finlàndia, França, Hongria, Irlanda, Itàlia, Letònia, Lituània, Luxemburg, Malta, Mònaco, Països Baixos, Polònia, Portugal, (Sense incloure Açores i Madeira), Regne Unit, República Txeca, Romania, Suècia. El cost d'enviament depèn del país de destinació. El sistema us cobrarà la quantitat corresponent i es mostrarà en entrar al vostre país. Els enviaments a illes d'aquests països tindran un cost addicional de 5 euros que el sistema incrementarà automàticament.

TERMINI DE LLIURAMENT:

(Espanya peninsular) Un cop rebuda la comanda, si tries l'agència de transports NACEX, s'enviarà el mateix dia si es fa abans de les 16:30 hores, la rebràs l'endemà mitjançant enviament exprés abans de les 19:00 hores hora màxima, també tindràs l'opció d'escollir NACEX 12:00H perquè la rebis abans de les 12:00 hores de termini màxim , si la població es retira un radi de 15kms. serà fins a la 1:00.

Si fas la teva comanda després d'aquestes hores, no s'enviarà fins l'endemà.

Si la comanda es fa a partir de les 16:30 (NACEX), a partir d'un divendres no estarà preparada fins al dilluns següent. (Espanya Peninsular)

Per a Les Illes Espanyoles, Ceuta i Melilla, l'enviament serà de 72 hores si es rep abans de les 12:00 (hora local), si es fa a partir d'aquest moment, comptarà a partir de l'endemà.

Si la comanda es fa a partir de les 12:00 hores d'un divendres no estarà preparada fins dilluns. (Illes d'Espanya, ceuta i denim)

En el cas d'enviaments que passin per duanes no podem garantir les dates de lliurament.

Els enviaments a Internacionales es lliuraran en un termini de 4 a 7 dies en funció del país de lliurament.

Disponibilitat:
Cal assenyalar que les comandes s'enviaran dins dels límits d'estoc disponibles. Si un dels articles sol·licituds no està en estoc, acceptem enviar-vos un correu electrònic per fer-vos saber quant de temps us podem enviar els vostres productes.

ESTAT DEL PAQUET EN EL LLIURAMENT: A l'efecte de possibles reclamacions, qualsevol incidència que pugui existir en la condició de la mercaderies o embalatges en rebre la seva comanda s'ha de registrar en el albaran de lliurament del transportista. MILYANLASHES EUROPE no es responsabilitza del deteriorament de les mercaderies que es puguin produir durant el transport. El cas del qual s'ha de comunicar en un termini màxim de 24 hores. En cas contrari s'entendrà que el producte ha estat acceptat en conseqüència.

Dret de desistiment

CANVIS I DEVOLUCIONS

Canvis

Si el producte que t'enviem és defectuós, o un dels seus accessoris mostra signes de trencament de fàbrica o danys.  haurà de gestionar la incidència en el termini de 48 hores des de la recepció de la comanda tractant-se de nosaltres a través de la nostra adreça de correu electrònic tienda@milyanlashesonline.es o trucant al 952003192.

Si el canvi és perquè el client no vol el producte,

el client ens ha d'enviar la mercaderies tenint cura de les despeses d'enviament. Un cop rebuda la mercaderies, s'enviarà el nou producte assumint al client les despeses d'enviament que es pagaran en efectiu. Els canvis s'han de fer en un termini màxim de 15 dies naturals

Si l'enviament és gratuït i el client vol fer el canvi d'1 producte o de tota la compra, haurà d'abonar les DESPESES D'ENVIAMENT I COBRAMENT on el preu dependrà en funció del pes.

IMPORTANT, En cas de canviar de producte, ha d'estar en perfecte estat en la seva caixa corresponent. Ni el producte ni la caixa han d'haver estat tacats, danyats o modificats.

Torna

Si en rebre la teva comanda no estàs satisfet, podràs executar el dret de devolució, sense penalització de cap tipus, sempre que el producte a retornar sigui defectuós, es trobi en mal estat o estigui equivocat respecte al que vas sol·licitar, en aquest cas procedirem a resoldre aquest problema al més aviat possible, de manera que per rebre la devolució o substitució dels productes hauràs de retornar la comanda en les mateixes condicions que la vas rebre i en el termini de 30 dies des del lliurament.

Si el producte no ho desitja, haurà de reclamar-lo en el termini de 15 dies des del lliurament i caldrà retornar tot el material d'origen i que la mercaderies no hagi estat manipulada o alterada, que es troba en perfecte estat i amb tots els seus plàstics o envasos de protecció originals, en cas contrari la bona voluntat patirà una depreciació. No es podrà fer la devolució dels productes d'higiene previstos a l'article 103. Excepcions al dret de desistiment, subparògraf (e): (e) El subministrament de béns segellats que no siguin adequats per a la devolució per motius de protecció o higiene sanitària i que s'han desprecintat després del part.

Per fer la devolució, haurà de posar-se en contacte amb MILYANLASHESONLINE S.L amb antelació per sol·licitar l'autorització de la mateixa i registrar el seu enviament al nostre magatzem. Heu d'empaquetar i protegir el paquet.

La devolució de l'import serà efectiva en la mateixa forma de pagament en què s'hagi efectuat el mateix excepte per la forma de "Contraresvolució" que s'abonarà mitjançant transferència bancària, en el moment en què rebem els béns que ens enviaran al client assumint les despeses de cobrament. Si la comanda s'ha fet amb enviament gratuït, el client haurà d'assumir les despeses d'enviament i recollida.

En el cas que hagis de tornar un producte pels motius explicats anteriorment has de posar-te en contacte amb nosaltres de forma ràpida i segura, trucant telefònicament o per correu electrònic facilitant el teu número de comanda, el producte a retornar i el motiu pel qual es fa la devolució.   Confirmarem l'adreça a la qual haurà d'enviar l'article en qüestió. Si us plau, empaqueu l'article amb seguretat perquè no arribi danyat als nostres magatzems.

Si l'enviament és gratuït i el client vol tornar una part o el total de la comanda, haurà d'abonar les DESPESES D'ENVIAMENT I COBRAMENT on el preu dependrà en funció del pes.

IMPORTANT, Si es retorna un producte, ha d'estar en perfecte estat en la seva caixa corresponent. Ni el producte ni la caixa han d'haver estat tacats, danyats o modificats.

Si la devolució es deu a un producte defectuós, les despeses de cobrament seran a càrrec de MILYANLASHES EUROPE S.L.

Pots descarregar-te el formulari de desistiment des d'aquí