MILYANLASHES EUROPE SL

CIF: B93663433

C/ Pintor Cipriano Maldonado 19, local D, Codi postal 29740, Torre del mar / Velez-Málaga, Màlaga, Espanya

Correu electrònic de contacte: tienda@milyanlashesonline.es

Telèfon: 952 003 192 - 660 878 765

VENDA EXCLUSIVA A PROFESSIONALS


ordre:

T'oferim 3 maneres de fer una comanda:

Online a la nostra Botiga Online: www.milyanlashesonline.es
Per correu electrònic a: tienda@milyanlashesonline.es
Per telèfon a: (+34) 952.003.192
Sempre que ho desitgi, pot sol·licitar informació de qualsevol tipus per correu electrònic a: emmagatzemar
milyanlashesonline.es

 FORMES DE PAGAMENT:

T'oferim 5 formes de pagament

- Pagament segur amb compte a PayPal

L'Usuari ha de tenir o crear un compte en aquesta plataforma i ha d'assignar una targeta de crèdit o dèbit al seu PayPal. PayPal transferirà l'import a MILYANLASHES EUROPE sense revelar la informació de les dades bancàries de l'Usuari.

- Pagament segur amb targeta VISA, MASTERCARD, MAESTRO i AMERICAN EXPRESS per porta d'entrada del Banc "Banc Sabadell"

Aquest mètode de pagament és immediat, còmode i segur. Al final de la teva comanda, podràs realitzar el pagament a través de la passarel·la de pagament amb "3D segur" de l'entitat bancària de Sabadell, MILYANLASHES EUROPE no rebrà aquestes dades i no tindrà accés a elles.

- Pagament amb BIZUM:

Amb Bizum podràs fer les teves compres online a la nostra botiga d'una manera més fàcil, còmoda, segura i gratuïta. Només hauràs de triar "Pagar amb BIZUM" a la pantalla del mètode de pagament, introduir el teu número de telèfon i clau Bizum i validar l'operació amb el codi que el teu banc t'envia al mòbil, els diners es transferiran de forma segura des del teu compte bancari i la teva compra serà validada.

Important: Per a aquesta forma de pagament has d'haver activat el compte amb el teu banc, entra a l'App del teu banc a l'apartat Bizum. Dins de la configuració o configuració trobaràs la teva clau Bizum, o tindràs la possibilitat de crear-la. Més informació a https://bizum.es/

- Transferència bancària:

En seleccionar aquesta forma de pagament es mostrarà el número de compte on hauràs de fer la transferència o l'ingrés. La mercaderia s'enviarà al client un cop feta i confirmada la transferència

- Efectiu en el lliurament:

(Només vàlid a Espanya) Forma de pagament disponible en comandes amb quantitats inferiors a 300 euros. Els costos de gestió d'aquesta forma de pagament aniran a càrrec del client. L'import estipulat per l'empresa de transport és del 3% del valor de la compra, amb un mínim de 2,50 euros).

 Preus:

Els preus de venda indicats al Portal es mostren en euros. Els preus dels nostres productes es mostren amb el 21% d'IVA aplicat corresponent, pots veure el total d'impostos inclosos a la cistella de la compra. Els preus de Canàries, Ceuta i Melilla en estar exempts d'impostos apareixeran amb el preu lliure d'impostos en el moment d'indicar l'adreça de lliurament a la casella de pagament o en registrar-se a la botiga online com a client d'aquestes ciutats.

MILYANLASHES EUROPE no es fa responsable davant d'un possible error o inexactitud en el sistema de conversió utilitzat, ni de cap diferència que pugui intervenir entre l'import total estimat de la seva comanda en la moneda del país d'expedició i l'import de facturació en euros.

MISLYANLASHES   EUROPA es reserva el dret de modificar els preus dels seus productes sempre que ho consideri necessari. No obstant això, ens comprometem a aplicar les tarifes vigents indicades al Portal en el moment de realitzar la seva comanda.

DESPESES D'ENVIAMENT:

Península: El cost d'enviament dins de la península a través, NACEX 19:00H és de 4.05 + IVA (4.90o), o NACEX 12:00H és de 6,53 +IVA (7,90o).

Amb compres superiors a 50 euros (IVA inclòs) l'enviament és a costa de MILYANLASHES EUROPE sempre amb el mètode d'enviament NACEX 19:00H.

Illes Balears :Enviament via MRW, El cost de l'enviament és de 11,48 +IVA (13,90 euros). Amb compres superiors a 150 euros (IVA inclòs) l'enviament és a càrrec de MILYANLASHES EUROPE

Canàries, Ceuta i Melilla*: Enviat a través de MRW, el cost d'enviament és de 30o (DUA inclòs). Amb compres superiors a 200 euros l'enviament és a costa de MILYANLASHES EUROPE

*Tingueu en compte i accepteu que per als enviaments a les Illes Canàries, Ceuta i Melilla, el servei de paqueteria pot cobrar-vos una quantitat addicional determinada per les despeses de despatx duaner. El consignatari dels enviaments realitzats haurà de cobrir les despeses de gestió duanera i/o qualsevol altre impost d'importació que es pugui cobrar. Aquests càrrecs addicionals no entren en enviament gratuït.

Enviaments internacionals: Enviem a Portugal, Alemanya, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Croàcia, Dinamarca (sense incloure Groenlàndia), Eslovàquia, Eslovènia, Estònia, Finlàndia, França, Hongria, Irlanda, Itàlia, Letònia, Lituània, Luxemburg, Malta, Mònaco, Països Baixos, Polònia, Portugal, (Sense incloure Açores i Madeira), Regne Unit, República Txeca, Romania, Suècia. El cost de l'enviament depèn del país de destinació. El sistema us cobrarà la quantitat corresponent i es mostrarà quan entreu al vostre país. Els enviaments a illes d'aquests països tindran un cost addicional de 5 euros que el sistema incrementarà automàticament.

TERMINI DE LLIURAMENT:

(Espanya Peninsular) Un cop rebuda la comanda, si tries l'agència de transport NACEX, s'enviarà el mateix dia si es realitza abans de les 16:30 hores, la rebràs l'endemà per enviament exprés abans de les 19:00 hores màxim, també tindràs l'opció de triar NACEX 12:00H perquè la rebis abans de les 12:00 hores límit màxim , si es retira la població un radi de 15kms. serà fins a la 1:00.

Si fas la teva comanda després d'aquest horari, no s'enviarà fins l'endemà.

Si la comanda es realitza a partir de les 16:30 hores (NACEX), des d'un divendres no estarà preparada fins al dilluns següent. (Espanya Peninsular)

Per a Les Illes Espanyoles, Ceuta i Melilla, l'enviament serà de 72 hores si es rep abans de les 12:00 (hora local), si es realitza després d'aquesta hora, comptarà a partir de l'endemà.

Si la comanda es realitza a partir de les 12:00 hores d'un divendres no estarà preparada fins dilluns. (Illes d'Espanya, ceuta i denim)

En el cas d'enviaments que passin per duanes no podem garantir les dates de lliurament.

Els enviaments a Internacionales es lliuraran en un termini de 4 a 7 dies depenent del país de lliurament.

disponibilitat:
Cal tenir en compte que les comandes s'enviaran dins dels límits d'estoc disponibles. Si un dels articles demanats no està en estoc, acceptem enviar-vos un correu electrònic per fer-vos saber quant de temps podem enviar-vos els vostres productes.

ESTAT DEL PAQUET EN EL LLIURAMENT: A l'efecte de possibles reclamacions, el transportista haurà de registrar a l'albarà de lliurament del transportista qualsevol incidència que pugui existir en l'estat de la mercaderia o embalatge en el moment de la recepció de la seva comanda. MILYANLASHES EUROPE no es fa responsable del deteriorament de les mercaderies que es puguin produir durant el transport. El cas del qual s'ha de comunicar en un termini màxim de 24 hores. En cas contrari s'entendrà que el producte ha estat acceptat en conseqüència.

Dret de desistiment

CANVIS I DEVOLUCIONS

Canvis

Si el producte que t'enviem és defectuós, o un dels seus accessoris mostra signes de trencament de fàbrica o danys.  hauràs de gestionar la incidència dins de les 48 hores posteriors a la recepció de la comanda posant-te en contacte amb nosaltres a través de la nostra adreça de correu electrònic tienda@milyanlashesonline.es o trucant al 952003192.

Si el canvi es deu al fet que el client no vol el producte, el client haurà d'enviar-nos la mercaderia a càrrec de les despeses d'enviament. Un cop rebuda la mercaderia, s'enviarà el nou producte assumint al client les despeses d'enviament que s'abonaran en efectiu. Els canvis s'han de fer en un termini màxim de 15 dies naturals

Si l'enviament és gratuït i el client vol realitzar el canvi d'1 producte o de tota la compra, haurà d'abonar les DESPESES D'ENVIAMENT I COBRAMENT on el preu dependrà segons el pes.

IMPORTANT, Si s'intercanvia un producte, ha d'estar en perfecte estat a la seva casella corresponent. Ni el producte ni la caixa s'han tenyit,

danyat o modificat.

Torna

Si no està satisfet en rebre la seva comanda, podrà exercir el dret de devolució, sense penalització de cap tipus, sempre que el producte a retornar sigui defectuós, es troba en mal estat o està malament respecte al sol·licitat, en aquest cas procedirem a solucionar aquest problema el més aviat possible, de manera que per rebre la devolució o substitució dels productes haurà de tornar la comanda en les mateixes condicions que la va rebre i dins de 30 dies des del lliurament.

Si el producte no ho desitja, haurà de reclamar-lo dins dels 15 dies següents al lliurament i caldrà retornar tot el material d'origen i que la mercaderia no hagi estat manipulada o alterada, que estigui en perfecte estat i amb tots els seus plàstics o embalatges protectors originals, en cas contrari el bé patirà una depreciació. No es podrà realitzar la devolució dels productes d'higiene previstos en l'article 103. Excepcions al dret de desistiment, apartat (e): (e) El subministrament de béns segellats que no siguin aptes per a la seva devolució per motius de protecció o higiene sanitària i que hagin estat desprecintats després del lliurament.

Per realitzar la devolució, haurà de contactar amb MILYANLASHESONLINE S.L amb antelació per sol·licitar l'autorització de la mateixa i fer registre del seu enviament al nostre magatzem. Heu d'empaquetar i protegir el paquet.

La devolució de l'import serà efectiva en la mateixa forma de pagament en què es va realitzar excepte en la modalitat "Contrareforma" que s'abonarà mitjançant transferència bancària, en el moment en què rebem els béns que ens enviaran el client assumint les despeses de cobrament. Si la comanda es va realitzar amb enviament gratuït, el client haurà de suportar les despeses d'enviament i recollida.

En el cas que hagis de tornar un producte pels motius explicats anteriorment hauràs de posar-te en contacte amb nosaltres de forma ràpida i segura, per telèfon o per correu electrònic facilitant el teu número de comanda, el producte a retornar i el motiu pel qual es realitza la devolució.   Confirmarem l'adreça a la qual hauràs d'enviar l'article en qüestió. Empaqueta l'article de forma segura perquè no arribi malmès als nostres magatzems.

Si l'enviament és gratuït i el client vol tornar una part o el total de la comanda, haurà d'abonar les DESPESES D'ENVIAMENT I COBRAMENT on el preu dependrà segons el pes.

IMPORTANT, Si es retorna un producte, ha d'estar en perfecte estat a la seva casella corresponent. Ni el producte ni la caixa han d'haver estat tacats, danyats o modificats.

Si la devolució es deu a un producte defectuós, els costos de cobrament aniran a càrrec de MILYANLASHES EUROPE S.L.

Pots descarregar el formulari de desistiment des d'aquí