VENDA EXCLUSIVA PER A PROFESSIONALS


FER UNA COMANDA:

Li oferim 3 maneres d'ordre:

En línia a la nostra Botiga Online: www.milyanlashesonline.es
Per e-mail a: tienda@milyanlashesonline.es
Per telèfon: (+34) 952.003.192
Sempre que ho desitgeu podeu sol·licitar informació de qualsevol tipus per correu electrònic a: botiga
@milyanlashesonline.és

 FORMES DE PAGAMENT:

Li oferim 5 mètodes de pagament

- Pagament segur amb PayPal

L'Usuari ha de tenir o crear un compte en aquesta plataforma i heu d'assignar una targeta de crèdit o dèbit al vostre compte de PayPal. PayPal transferència de l'import de la MILYANLASHES EUROPA sense haver de revelar la informació de les dades bancàries de l'Usuari.

- Pagament segur amb targeta VISA, MASTERCARD, MAESTRO i AMERICAN EXPRESS per la porta d'entrada de l'entitat Bancària "la Caixa"

Aquesta forma de pagament és immediat, còmoda i segura. Al final de la seva comanda, vostè serà capaç de fer el pagament a través de la passarel·la de pagament amb un "3D secure" a l'entitat bancària "La Caixa". MILYANLASHES EUROPA no rebran aquestes dades o tenen accés a ells.

- Transferència bancària:

Quan se selecciona aquesta forma de pagament que apareixerà a la pantalla el número de compte on heu de fer la transferència o l'ingrés. La mercaderia s'envia al client un cop feta i confirmada la transferència

- Bacallà:

(Vàlid només per a Espanya) mètode de pagament disponibles en les comandes amb quantitats per sota de 300€. Els costos de la gestió d'aquesta modalitat de pagament aniran a càrrec del client. Sent l'import estipulat per l'empresa de transport 3% del valor de compra amb un mínim £ 2.50).

- Pagament Finançat amb "PagaMasTarde":

Pagar+Tarda és una entitat financera, fundada l'any 2011, regulada pel Banc d'Espanya. És un sistema de finançament és tan ràpid i fàcil com comprar amb una targeta bancària.

El reclutament és completament en línia, sense necessitat d'arxiu de qualsevol tipus de document o documents addicionals. Finançament fins a 12 mesos. Només has d'omplir un formulari amb les teves dades, i esperar a avaluar la seva aplicació.

Més INFORMACIÓ feu clic AQUÍ

 PREUS:

Els preus de venda indicats en el Portal es mostren en euros. Els preus dels nostres productes es mostren amb la corresponent 21 % de l'IVA aplicat, es pot veure el total d'impostos inclosos a la cistella de la compra. Els preus per a Canàries, Ceuta i Melilla són considerats exempts d'impostos, apareixerà amb el preu sense impostos en el moment que vostè ens indiqui l'adreça de lliurament en el cas de compra o quan vostè es registra a la botiga en línia com un client d'aquestes ciutats.

MILYANLASHES EUROPA no és responsable en cas d'un possible error o inexactitud en la conversió del sistema utilitzat, ni per a qualsevol controvèrsia que pugui intervenir entre l'estimació de l'import total de la seva comanda en la moneda del país emissor i la facturació import en euros.

MILYANLASHES EUROPA es reserva el dret a canviar els preus dels seus productes sempre que es consideri necessari. No obstant això, ens comprometem a aplicar les tarifes en vigor indicades al Portal en el moment de la realització de la teva comanda.

DESPESES D'ENVIAMENT:

Península: Despeses d'enviament dins la península a través de, NACEX 19:00 H és 4.05+IVA (4,90€), o NACEX 12:00H és 6,53€+IVA 7,90€).

Amb les compres de més de 99€ (iva inclòs) l'enviament és a compte de MILYANLASHES EUROPA sempre amb el mètode de l'enviament NACEX 19:00 H.

Illes balears: les despeses d'Enviament a través de MRW, el Cost d'enviament és 11,48€+IVA 13,90€). Amb les compres superiors a 150€ (iva inclòs) l'enviament és a compte de MILYANLASHES EUROPA

Illes canàries, Ceuta i Melilla*: serà enviat a través de MRW, el Cost d'enviament és de 30€ (DUA inclòs). Amb les compres de més de 200€ l'enviament és a compte de MILYANLASHES EUROPA

*Si us plau, tingueu en compte, i acceptar que per a enviaments a les illes Canàries, Ceuta i Melilla, el servei de lliurament de paqueteria pot cobrar una certa quantitat addicional per a les despeses del despatx de duanes. Els destinataris de les trameses fetes han de cobrir les despeses de duanes de gestió i/o qualsevol altre d'importació impostos que es poden pujar.Enviament gratuït per no anar a aquests costos addicionals.

Internacional enviaments: fem vaixell a Portugal, Alemanya, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Croàcia, república txeca, Dinamarca (no inclou Groenlàndia), Eslovàquia, Eslovènia, Estònia, Finlàndia, França, Hongria, Irlanda, Itàlia, Letònia, Lituània, Luxemburg, Malta, Mònaco, països baixos, Polònia, Portugal ( No incloses les Açores i Madeira), regne Unit, República txeca, Romania, Suècia. El cost de l'enviament depèn del país de destinació. El sistema es carregarà l'import corresponent i es mostrarà quan s'indiqui el seu país. Els enviaments a les illes d'aquests països tenen una despesa addicional de 5€ per a que el sistema automàticament augment.

TERMINI DE LLIURAMENT:

(Espanya Peninsular) un cop rebuda la seva comanda, si vostè tria l'empresa de transport NACEX, que seran enviats en el mateix dia si es realitza abans de les 16:30 hores, es reben al dia següent per expressar lliurament abans de les 19:00 hores màxim, que també tindrà l'opció de triar NACEX 12:00H amb el qual haurà de rebre abans de les 12:00 hores durada màxima, en el cas dels jubilats de la població en un radi de 15kms. serà fins a les 13:00.

Si vostè fer la seva comanda després d'aquestes hores, no es podran lliurar fins el dia següent.

Si la comanda a partir de les 16:30 hores (NACEX), d'un divendres no serà preparat fins el Següent dilluns.(Espanya Peninsular)

Per a Espanya, les Illes, Ceuta i Melilla, l'enviament serà de 72 hores si aquesta és la rebuda abans de les 12:00(hora local), si es fa després d'aquesta hora, comptarà a partir del dia següent.

Si la comanda a partir de les 12:00 hores els divendres no serà preparat fins el dilluns.Espanya (illes balears, ceuta i melilla)

En el cas d'enviaments que passen a través de costums, no podem garantir terminis de lliurament.

Enviament Internacional serà lliurat en un període d'entre 4 i 7 dies, segons el país de lliurament.

DISPONIBILITAT:
S'ha de tenir en compte que les comandes seran enviats dins dels límits d'estoc disponibles. Si un dels articles demanats no estaven en estoc, ens comprometem a enviar un e-mail per comunicar-se dins el que podem enviar el seu(s) producte(s).

L'ESTAT DE PAQUET EN LA prestació de: a l'efecte de possibles reclamacions han de fer constar en l'albarà de lliurament del transportista, qualsevol incidència que hi pugui haver en l'estat de les mercaderies o a l'embalatge quan rebi la seva comanda. MILYANLASHES EUROPA no és responsable del deteriorament de les mercaderies que es puguin produir durant el transport. El qual cas han de comunicar en un termini màxim de 24 hores. En el cas contrari, s'entén que el producte ha estat acceptat sota.

Dret de desistiment

RECLAMACIONS

Si vostè no està satisfet amb la teva compra, pots contactar amb nosaltres per e-mail a la pàgina de contacte, o a la següent adreça: tienda@milyanlashesonline.es en un període màxim de 7 dies naturals des de la recepció de la comanda, indicant en detall la naturalesa de la reclamació. Si el paquet arriba en mal estat a causa del transport, aquesta ha de ser la indicada a l'albarà de lliurament del transportista, o fins i tot la no-acceptació del lliurament.

CANVIS I DEVOLUCIONS

El període de devolució és de 7 dies des de la recepció de la mateixa.

Per sol·licitar una devolució, s'haurà de posar en contacte amb "MILYANLASHES EUROPA" a través de la següent adreça de correu electrònic tienda@milyanlashesonline.es indicant sempre el número d'ordre i una descripció de la deficiència. A partir d'aquí ens posarem en contacte amb tu de nou per dir-vos el procediment a seguir.

Les despeses d'enviament i lliurament de les devolucions seran a càrrec de "MILYANLASHES EUROPA", proporcionat per l'empresa transportista designat per la mateixa. En el cas de canvis sol·licitats pel client, que no són considerats com a reintegrament, les despeses de transport aniran a càrrec del segon.