MILYANLASHES EUROPE SL

Impost B93663433

C/ Pintor Cipriano Maldonado 19, local D, Codi Postal 29740, Torre del mar / Velez-Málaga, Màlaga, Espanya

Correu electrònic de contacte: tienda@milyanlashesonline.es

Telèfon: 952 003 192 - 660 878 765

VENDA EXCLUSIVA A PROFESSIONALS


FER UNA COMANDA:

Per realitzar comandes posem a la teva disposició 4 modalitats per fer-ho:

Online a la nostra botiga online: www.milyanlashesonline.es

La nostra APP per a Android i Apple: Milyanlashesonline

Per correu electrònic a: tienda@milyanlashesonline.es

Per telèfon: (+34) 952.003.192 o 660.87.87.65 (WhatsApp)

Sempre que ho desitgi, pot sol·licitar informació de qualsevol tipus per correu electrònic a: tienda@milyanlashesonline.es

 FORMES DE PAGAMENT:

Posem a la teva disposició 5 formes de pagament

- Pagament segur amb compte PayPal

L'Usuari ha de tenir o crear un compte en aquesta plataforma i ha d'assignar una targeta de crèdit o dèbit al seu compte PayPal. PayPal'import serà transferit a MILYANLASHES EUROPA sense revelar la informació en les dades bancàries de l'Usuari.

- Pagament segur mitjançant targeta VISA, MASTERCARD, MAESTRO i AMERICAN EXPRESS per passarel·la bancària "Banc Sabadell"

Aquesta forma de pagament és immediata, còmoda i segura. Al final de la seva comanda, podrà realitzar el pagament a través de la passarel·la de pagament amb "3D segur" del banc sabadellenc, MILYANLASHES EUROPA no rebrà aquestes dades ni tindrà accés a les mateixes.

- Pagament amb BIZUM:

Amb Bizum podràs realitzar les teves compres online a la nostra botiga d'una manera més fàcil, còmoda, segura i gratuïta. Només hauràs de triar "Pagar amb BIZUM" a la pantalla del mètode de pagament, introduir el teu número de telèfon i contrasenya Bizum i validar l'operació amb el codi enviat pel teu banc al teu mòbil, els diners es transferiran de forma segura des del teu compte bancari i la teva compra serà validada.

Important: Per a aquesta forma de pagament has d'haver activat el compte amb el teu banc, introduir l'App del teu banc a l'apartat Bizum. Dins de la configuració o configuració trobaràs la teva clau Bizum, o tindràs la possibilitat de crear-la. Més informació a https://bizum.es/

- Transferència bancària:

Quan seleccioneu aquesta forma de pagament, apareixerà a la pantalla el número de compte on heu de fer la transferència o el dipòsit. La mercaderia s'enviarà al client un cop realitzada la transferència i confirmada

- Efectiu en el lliurament:

(Només vàlid a Espanya) Forma de pagament disponible en comandes amb quantitats inferiors a 300 €. Les despeses de gestió d'aquesta forma de pagament aniran a càrrec del client. Sent l'import estipulat per l'empresa de transport el 3% del valor de la compra, amb un mínim de 2,50 €).

 PREUS:

Els preus de venda indicats al Portal es mostren en euros. Els preus dels nostres productes es mostren amb el corresponent 21% d'IVA aplicat, es poden consultar els impostos totals inclosos a la cistella de la compra. Els preus de Canàries, Ceuta i Melilla, quedant exempts d'impostos, apareixeran amb el preu sense impostos en el moment d'indicar l'adreça de lliurament a la caixa de compra o en registrar-se a la botiga online com a client d'aquestes ciutats.

MILYANLASHES EUROPA no es fa responsable en cas d'un possible error o inexactitud en el sistema de conversió utilitzat, ni de cap diferència que pogués intervenir entre l'import total estimat de la seva comanda en la moneda del país d'enviament i l'import de facturació en euros.

MILYANLASHES   EUROPA es reserva el dret de modificar els preus dels seus productes sempre que ho consideri necessari. No obstant això, ens comprometem a aplicar les tarifes vigents indicades en el Portal en el moment de realitzar la seva comanda.

DESPESES D'ENVIAMENT:

Península: El cost d'enviament dins de la península a través, NACEX 19:00H és de 4,05 + IVA (4,90 €), o NACEX 12:00H és de 6,53 € + IVA (7,90 €).

Amb compres superiors a 50 € (IVA inclòs) l'enviament va a càrrec de MILYANLASHES EUROPA sempre amb el codi d'enviament NACEX 19:00H.

Illes Balears: Enviament via MRW, El cost de l'enviament és d'11,48 € + IVA (13,90 €). Amb compres superiors a 150 € (IVA inclòs) l'enviament és a càrrec de MILYANLASHES EUROPE

Illes Canàries, Ceuta i Melilla*: S'envia a través de MRW, El cost de l'enviament és de € 30 (DUA inclòs). Amb compres superiors a 200 € l'enviament va a càrrec de MILYANLASHES EUROPE

*Tingueu en compte i accepteu que per als enviaments a Canàries, Ceuta i Melilla, el servei de paqueteria us pot cobrar un determinat import addicional per les despeses de despatx de duanes. El destinatari dels enviaments realitzats haurà de cobrir les despeses de gestió duanera i/o qualsevol altre impost d'importació que es pugui cobrar. L'enviament gratuït no inclou aquests costos addicionals.

Enviaments internacionals: Enviem a Portugal, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Croàcia, Dinamarca (sense incloure Groenlàndia), Estònia, Finlàndia, França, Alemanya, Hongria, Irlanda, Itàlia, Letònia, Lituània, Luxemburg, Malta, Mònaco, Països Baixos, Polònia, Portugal, Eslovàquia, Eslovènia, República Txeca, Romania, Suècia, Regne Unit. El cost de l'enviament depèn del país de destinació. El sistema et cobrarà l'import corresponent i es mostrarà quan indiquis el teu país. Els enviaments a illes d'aquests països tindran un cost addicional de 5 € que el sistema augmentarà automàticament.

TERMINI DE LLIURAMENT:

(Espanya peninsular) Un cop rebuda la comanda, si tries l'agència de transport NACEX, s'enviarà el mateix dia si es fa abans de les 16:30h.m., la rebràs l'endemà mitjançant enviament urgent abans de les 19:00 p.m. termini màxim, també tindràs l'opció de triar NACEX 12:00H amb la qual la rebràs abans de les 12:00 p.m. termini màxim, en cas de ser una població jubilada un radi de 15 kms. Serà fins a les 13:00.

Tenir en compte que hi ha la possibilitat de retard a causa d'un elevat nombre de comandes en moments concrets si la comanda es va realitzar prop del termini màxim.

Si fas la comanda després d'aquestes hores, no s'enviarà fins a l'endemà.

Si la comanda es realitza a partir de les 16:30h.m.(NACEX), no es prepararà un divendres fins al dilluns següent. (Espanya peninsular)

Per a Illes Espanyoles, Ceuta i Melilla, l'enviament serà de 72 hores si es rep abans de les 12:00 (hora local), en cas de realitzar-se després d'aquesta hora, comptarà a partir de l'endemà.

Si la comanda es realitza a partir de les 12:00 del migdia d'un divendres no estarà preparada fins dilluns. (Illes Espanya, Ceuta i Melilla)

En el cas d'enviaments que passin per la duana no podem garantir dates de lliurament.

Els enviaments a Internacional es lliuraran en un termini de 4 a 7 dies depenent del país de lliurament.

DISPONIBILITAT:
Cal tenir en compte que les comandes s'enviaran dins dels límits d'estoc disponibles. Si algun dels articles sol·licitats no està en estoc, ens comprometem a enviar-li un correu electrònic per informar-lo del període en què podrem enviar-li els seus productes.

ESTAT DEL PAQUET EN EL LLIURAMENT: A l'efecte de possibles reclamacions, haurà d'indicar en l'albarà de lliurament del transportista qualsevol incidència que pugui existir en l'estat de la mercaderia o embalatge en rebre la seva comanda. MILYANLASHES EUROPA no es fa responsable del deteriorament de les mercaderies que es puguin produir durant el transport. El cas s'ha de comunicar en un termini màxim de 24 hores. En cas contrari, s'entendrà que el producte ha estat acceptat de conformitat.

Dret de desistiment

INTERCANVIS I DEVOLUCIONS

Canvis

Si el producte que t'enviem és defectuós, o un dels seus accessoris mostra signes de trencament o dany a la fàbrica.  ha de gestionar la incidència dins de les 48 hores des de la recepció de la comanda, posant-se en contacte a través de la nostra adreça de correu electrònic tienda@milyanlashesonline.es o trucant a l'952003192.

Si el canvi es deu al fet que el client no desitja el producte, el client haurà d'enviar-nos la mercaderia fent-se càrrec de les despeses d'enviament. Un cop rebuda la mercaderia, s'enviarà el nou producte, assumint el client les despeses d'enviament que s'abonaran en efectiu en el lliurament. Els canvis s'han de fer en un termini màxim de 15 dies naturals

Si l'enviament és gratuït i el client vol realitzar el canvi d'1 producte o tota la compra,

hauràs d'abonar les DESPESES D'ENVIAMENT I RECOLLIDA on el preu dependrà segons el pes.

IMPORTANT, En cas de canviar un producte, ha d'estar en perfecte estat en la seva casella corresponent. Ni el producte ni la caixa han d'haver estat tacats, danyats o modificats.

Torna

Si en rebre la seva comanda no està satisfet, pot executar el dret de devolució, sense penalització de cap tipus, sempre que el producte a retornar sigui defectuós, es trobi en mal estat o sigui erroni respecte al que va sol·licitar, en aquest cas procedirem a resoldre aquest problema al més aviat possible, de manera que per rebre el reemborsament o substitució dels productes haurà de retornar la comanda en les mateixes condicions en què el va rebre i En un termini de 30 dies des del lliurament.

Si el producte no ho desitja, haurà de reclamar-lo en el termini de 15 dies des del seu lliurament i caldrà retornar tot el material d'origen i que la mercaderia no hagi estat manipulada o alterada, que es troba en perfecte estat i amb tots els seus plàstics protectors o embalatges originals, ja que en cas contrari el bé patirà una depreciació. La devolució dels productes d'higiene no podrà realitzar-se tal com estipula l'article 103. Excepcions al dret de desistiment, paràgraf (e): (e) El subministrament de béns precintats que no siguin aptes per a la devolució per raons de protecció o higiene sanitària i que hagin estat desprecincinats després del lliurament.

Per realitzar la devolució, haurà de posar-se prèviament en contacte amb MILYANLASHESONLINE S.L per sol·licitar l'autorització de la mateixa i realitzar un registre del seu enviament al nostre magatzem. Haureu d'empaquetar i protegir el paquet.

La devolució de l'import es farà efectiva en la mateixa forma de pagament en la qual s'hagi realitzat a excepció del mètode "Efectiu en lliurament" que s'abonarà mitjançant transferència bancària, en el moment en què rebem la mercaderia que ens enviarà el client assumint les despeses de cobrament. Si la comanda es va realitzar amb Enviament Gratuït, el client haurà d'assumir les despeses d'enviament i recollida.

En el cas que hagi de retornar un producte pels motius explicats anteriorment, haurà de posar-se en contacte amb nosaltres de forma ràpida i segura, per telèfon o per correu electrònic aportant el seu número de comanda, el producte a retornar i el motiu pel qual es realitza la devolució.   Et confirmarem l'adreça a la qual hauràs d'enviar l'article en qüestió. Si us plau, empaqueti l'article de forma segura perquè no arribi danyat en els nostres magatzems.

Si l'enviament és gratuït i el client vol retornar una part o el total de la comanda, haurà d'abonar les DESPESES D'ENVIAMENT I RECOLLIDA on el preu dependrà del pes.

IMPORTANT, En cas de devolució d'un producte, haurà d'estar en perfecte estat en la seva casella corresponent. Ni el producte ni la caixa han d'haver estat tacats, danyats o modificats.

Si la devolució es deu a un producte defectuós, les despeses de recollida aniran a càrrec de MILYANLASHES EUROPE S.L.

Podeu descarregar-vos el formulari de desistiment des d'aquí