Món novetat ve de la mà de Wimpernwelle l'aixecament de pestanyes que utilitzin la tecnologia POWER PAD 3D, aquest complet kit conté per a serveis d'ascensor, tint de pestanyes i de fluids de laminació.

10270ES
Wimpernwelle
  • Política de seguridad (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente) Política de seguridad (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)
  • Política de envío (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente) Política de envío (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)

Món novetat ve de la mà de Wimpernwelle l'aixecament de pestanyes que utilitzin la tecnologia POWER PAD 3D, aquest complet kit conté tot el necessari per realitzar els serveis d'un cara a cara ascensor.

El contingut del kit:

-24 d'una sola dosi de GEL 1

-24 d'una sola dosi de GEL 2

-2 Es cola POWER PAD

-2 pc. adhesiu especial

-1 pinzell per a l'aplicació

-1 mèdica cinta hipoalergènic

-4 parells de PODER PAD-XS-, 4-parell -S -, i 4 parells de -M-

- Fullets per a clients

- Cartell "Lifintg"

-Instruccions pas a pas tutorial amb imatges per a una aplicació simple.

El POWER PAD de silicona ha estat desenvolupat per donar forma i disseny exclusius registrat 3D capaç de crear un perfecte efecte Wimpernwelle aixecament de pestanyes:

El Poder Pad és fàcil de posar, perquè la tornada és en pre-format i correspon a la forma natural de la parpella. Atès que les pestanyes són més curt cap a l'interior de cap a l'exterior, la façana està construïda també asymmetrically: per això hi ha un Poder Coixí de l'esquerra i un a la dreta. Per que es pot situar amb més facilitat i precisió, la vora inferior de la Potència Pad segueix la línia de la parpella. Està adaptada a l'ull gràcies al suau de silicona i agradable per a la pell amb la que es fa.

10270ES