fullscreen
  fullscreen
  Kit ELEVADOR POWER PAD, 24 Dosi única, Wimpernwelle Wimpernwelle - 1
  Kit ELEVADOR POWER PAD, 24 Dosi única, Wimpernwelle Wimpernwelle - 2

  Nou a tot el món, prové de l'elevació de pestanyes Wimpernwelle mitjançant tecnologia POWER PAD 3D, aquest kit complet conté per a serveis d'elevació, tint de pestanyes i fluid rodant.

  10270ES
  Wimpernwelle
  71,06 â‚¬
  Sens Impost

  New Worldwide, prové de l'elevació de pestanyes Wimpernwelle mitjançant tecnologia POWER PAD 3D,aquest kit complet conté tot el que necessiteu per realitzar serveis d'elevació.

  El contingut del kit:

  -24 GEL monodosi 1

  -24 GEL monodosi 2

  -2 Coles PAD de potència

  -2 unitats. coles especials

  -1 pinzell d'aplicació

  -1 cinta mèdica hipoal·lergògena

  -4 parells POWER PAD -XS-, 4 parells -S- i 4 parells -M-

  - Fullets de clients

  - Cartell "Lifintg"

  -Instruccions de tutorial pas a pas amb fotos per a una aplicació senzilla.

  El POWER PAD de silicona s'ha desenvolupat per donar forma a un disseny únic i registrat en 3D capaç de crear un efecte d'elevació de pestanyes Wimpernwelle perfecte:

  El Power Pad és fàcil de col·locar, ja que l'esquena està preformada i correspon a la forma natural de la parpella. Atès que les pestanyes són més curtes a l'interior que a l'exterior, la part frontal també es construeix de manera asimètrica: per això hi ha un Power Pad esquerre i un Power Pad dret. Per fer-lo més fàcil i col·locat amb més precisió, la vora inferior del Power Pad segueix la línia de parpelles. S'adapta a l'ull gràcies a la suau i agradable silicona a la pell amb la qual s'elabora.

  10270ES