Kit ELEVADOR POWER PAD, 24 Dosi única, Wimpernwelle

Nou a tot el món, prové de l'elevació de pestanyes Wimpernwelle mitjançant tecnologia POWER PAD 3D, aquest kit complet conté per a serveis d'elevació, tint de pestanyes i fluid rodant.

10270ES
Wimpernwelle
Descripció

New Worldwide, prové de l'elevació de pestanyes Wimpernwelle mitjançant tecnologia POWER PAD 3D,aquest kit complet conté tot el que necessiteu per realitzar serveis d'elevació.

El contingut del kit:

-24 GEL monodosi 1

-24 GEL monodosi 2

-2 Coles PAD de potència

-2 unitats. coles especials

-1 pinzell d'aplicació

-1 cinta mèdica hipoal·lergògena

-4 parells POWER PAD -XS-, 4 parells -S- i 4 parells -M-

- Fullets de clients

- Cartell "Lifintg"

-Instruccions de tutorial pas a pas amb fotos per a una aplicació senzilla.

El POWER PAD de silicona s'ha desenvolupat per donar forma a un disseny únic i registrat en 3D capaç de crear un efecte d'elevació de pestanyes Wimpernwelle perfecte:

El Power Pad és fàcil de col·locar, ja que l'esquena està preformada i correspon a la forma natural de la parpella. Atès que les pestanyes són més curtes a l'interior que a l'exterior, la part frontal també es construeix de manera asimètrica: per això hi ha un Power Pad esquerre i un Power Pad dret. Per fer-lo més fàcil i col·locat amb més precisió, la vora inferior del Power Pad segueix la línia de parpelles. S'adapta a l'ull gràcies a la suau i agradable silicona a la pell amb la qual s'elabora.

Detalls del producte
10270ES