Nou adhesiu per a extensions de pestanyes Milyanlashes Rei Cola, amb 3 segons de temps d'assecatge al tacte es pot arribar fins a 5-6 setmanes de durada* 5gr.

110
MilyanLashes
  • Política de seguridad (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente) Política de seguridad (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)
  • Política de envío (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente) Política de envío (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)

Nou de cola per a extensions de pestanyes Milyanlashes Rei Cola, amb 3 segons de temps d'assecatge al tacte es pot arribar fins a 5-6 setmanes de vida* en les pestanyes dels nostres clients, un equilibri perfecte entre la viscositat i la consistència, el final és 100% suau. 5gr.

Recomanat per a Lashmaker professionals amb experiència i principiants, que no emet vapor o la seva olor, fent-lo apte per a clients amb ulls sensibles.

Tots els nostres adhesius es lliuren juntament amb la "Cola Pack" , d'alumini bossa segellada que protegeix la cola de condicions adverses, fent-lo durar més de 2 mesos de venciment un cop obert.

*Longitudon en base a la seva correcta preparació i aplicació, on, a més de posttractament del client.

110