Nou adhesiu per a extensions de pestanyes Milyanlashes Nano-Tek, amb només 1 segon de temps d'assecatge per a la presa de contacte, pot arribar fins a 5-6 setmanes de durada* 5gr.

112
MilyanLashes
  • Política de seguridad (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente) Política de seguridad (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)
  • Política de envío (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente) Política de envío (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)

Ve trepitjant en el mercat de la nou de cola per a extensions de pestanyes Milyanlashes Nano-Tek, amb només 1 segon de temps d'assecatge per a la presa de contacte, pot arribar fins a 5-6 setmanes de vida* en les pestanyes dels nostres clients, un equilibri perfecte entre la viscositat i la consistència, el final és 100% suau. 5gr.

Molt recomanable per Lashmaker professionals amb experiència, no adequat per a clients amb ulls sensibles.

Tots els nostres adhesius es lliuren juntament amb la "Cola Pack" , d'alumini bossa segellada que protegeix la cola de condicions adverses, fent-lo durar més de 2 mesos de venciment un cop obert.

*Longitudon en base a la seva correcta preparació i aplicació, on, a més de posttractament del client.

112