fullscreen
  fullscreen
  Quadre Extensions de pestanyes MACY's, la Corba de "L" i "L+" Super Gold Premium MACY - 1
  Quadre Extensions de pestanyes MACY's, la Corba de "L" i "L+" Super Gold Premium MACY - 2

  Extensions de pestanyes corba L i L+, serie d'or de primera qualitat, de disseny per obtenir una corba molt particular, la creació d'una nova moda.

  400L+
  MACY
  16,45 €
  Sens Impost
  Curvatura: L +
  Diàmetre: 0.07 mm
  Llarg: 8 mm
  Quantitat

  Extensions de pestanyes corba L i L+ de seda, or sèrie de primera qualitat, dissenyat per obtenir una corba molt particular, la creació d'una nova moda. Molt negra, amb un suau toc i acabat brillant. Super llum.

  Marca MACY, una empresa líder en els principals mercats del món en aquest sector, Rússia i els Estats units.

  Diferents Mides i diàmetres.

  En la mida de L "+" està en la forma de L se en forma corbada i hem formats, des de la mida de 8 a 13 mm, o BARREJAR, Diàmetre, 0.07, 0.10, 0.15 i 0.20 mm

  Mentre que la talla "L" és recta, i tenim els formats més utilitzats, a partir de la mida de 8 a 13 mm, Diàmetres de 0.07 o de 0,15 mm

  * Fabricats amb un material sintètic, de seda que és similar a la de cabell natural, mitjançant l'ús d'un mètode de fabricació avançada per aconseguir un rínxol perfecte per a totes i cada una de les extensions de pestanyes.

  * 100% suau des de l'arrel fins a la punta.

  * Cada línia es pot treure de la caixa (amb les pinces) i enganxat a una superfície de treball o en el revers de la mà per la facilitat d'ús.

  Fabricació De Corea. 16 línies.

  400L+