Extensions de pestanyes fet de seda, or sèrie de primera qualitat, molt negra, amb un suau toc i acabat brillant.

400
MACY
16,45 €
Sens Impost
Curvatura
Diàmetre
Llarg
Quantitat
report_problem Darreres unitats en estoc

  • Política de seguridad (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente) Política de seguridad (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)
  • Política de envío (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente) Política de envío (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)

Extensions de pestanyes a la seda, or sèrie de primera qualitat, molt negra, amb un suau toc i acabat brillant. Super llum.

Marca MACY, una empresa líder en els principals mercats del món en aquest sector, Rússia i els Estats units.

Diferents Mides, de diàmetres i corbes.

Formats, des de la mida de 8 a 13 mm, o BARREJAR, Diàmetre, 0.07, 0.10, 0.15 i 0.20 mm, I les corbes "B" o "C"

Mentre que la grandària de la "CC" amb la majoria de corbes de tot, hem de tenir els formats més utilitzats, a partir de la mida de 8 a 13 mm, Diàmetres de 0.07 o de 0,15 mm

També disponible per a l'arrencada de la tapa, en el cas de la Corba "B" gruix de 0,10 mm amb la llarga BARREJA de 6 i 7 mm.

* Fabricats amb un material sintètic, de seda que és similar a la de cabell natural, mitjançant l'ús d'un mètode de fabricació avançada per aconseguir un rínxol perfecte per a totes i cada una de les extensions de pestanyes.

* 100% suau des de l'arrel fins a la punta.

* Cada línia es pot treure de la caixa (amb les pinces) i enganxat a una superfície de treball o en el revers de la mà per la facilitat d'ús.

Fabricació De Corea. 16 línies.

400